Recept 45**** (9 stemmen)

Fijn biscuitgebak

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Keisjiek kerstgebak

tijd
45 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de eierdooiers met de suiker en 3 soeplepels warm water luchtig op. Klop de eiwitten tot stevige sneeuw en schep op het eidooiermengsel. Voeg de bloem, het Maïzena maiszetmeel en het bakpoeder toe. Meng de massa voorzichtig met omscheppende bewegingen, zonder te roeren.
  3. Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met vetvrij papier. Schep hierop het beslag. Bak gedurende 20 à 25 min. in de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie