Fettucine met scampi

1 (1)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan water aan de kook en los er de bouillonblokjes in op. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Pel en snipper de ui. Schraap de wortels en snijd ze met de selder in kleine stukjes.
  3. Laat in een pan de ui in de margarine stoven. Voeg er de selder en wortelstukjes bij en laat 3 minuten mee garen. Kruid met de cayennepeper.
  4. Voeg er het Knorr Bouillonketeltje , de wijn, de tomatenpuree en de mascarpone bij en laat met een deksel op de pan 6 minuten garen.
  5. Voeg de scampi in de saus toe en laat ze maximum 4 minuten garen. Haal de pan dan van het vuur anders worden ze taai.
  6. Schik de pasta op de borden, lepel er de scampisaus over en werk af met de basilicum.

Tip

Heb je geen tomatenpuree in huis, vervang die dan door 2 eetlepels ketchup.

Een andere variant is de tomatenpuree vervangen door mosterd. Werk dan wel af met dragon.

Je kan dit gerecht afwerken met geraspte kaas en licht gratineren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?