Fettuccine of tagliatelle met witloof en spekjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het witloof in niet te kleine stukjes, stoof het samen met de sjalotjes in wat boter, onder deksel gedurende een vijtiental minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens verpakking, bak de spekjes krokant, doe ze met de room en de eidooiers bij het witloof, kruid.met peper en zout. Laat de pasta goed uitlekken en meng er de saus onder.
  3. Smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Monique_14 op 01 februari 2013 om 22u39

Vanavond klaar gemaakt, best lekker, eigenlijk is dit de gezondere versie van carbonara vermits er witloof in zit, voor herhaling vatbaar!

Gepost door marijke5555 op 23 maart 2018 om 11u24

Snel en lekker.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?