Recept 45**** (7 stemmen)

Fettuccine of tagliatelle met witloof en spekjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het witloof in niet te kleine stukjes, stoof het samen met de sjalotjes in wat boter, onder deksel gedurende een vijtiental minuten.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens verpakking, bak de spekjes krokant, doe ze met de room en de eidooiers bij het witloof, kruid.met peper en zout. Laat de pasta goed uitlekken en meng er de saus onder.
  3. Smakelijk!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 01 februari 2013 om 21u39

Vanavond klaar gemaakt, best lekker, eigenlijk is dit de gezondere versie van carbonara vermits er witloof in zit, voor herhaling vatbaar!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?