Altijd weten wat je gaat eten?
Fettuccine met paprika's
Bereidingswijze
- Pel de ui en knoflook en hak fijn.
- Snij de paprika's in vier en verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij vervolgens in kleine blokjes.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een kookpan en fruit hier de ui een knoflook in aan.
- Voeg de paprika's toe, kruiden met pezo, laat onder deksel 40 minuten zachtjes stoven.
- Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten kokend water, zoals aangegeven op de verpakking.
- Wrijf de paprikasaus door een zeef.
- Meng de pasta onder de saus en dien op met geraspte pecorino, of grana padano, of Parmezaan.
- Tip: om een betere vertering kunt u de paprika's best eerst schillen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?