Recept 05 (0 stemmen)

Fettuccine met paprika's

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de ui en knoflook en hak fijn.
  2. Snij de paprika's in vier en verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij vervolgens in kleine blokjes.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een kookpan en fruit hier de ui een knoflook in aan.
  4. Voeg de paprika's toe, kruiden met pezo, laat onder deksel 40 minuten zachtjes stoven.
  5. Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten kokend water, zoals aangegeven op de verpakking.
  6. Wrijf de paprikasaus door een zeef.
  7. Meng de pasta onder de saus en dien op met geraspte pecorino, of grana padano, of Parmezaan.
  8. Tip: om een betere vertering kunt u de paprika's best eerst schillen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie