Recept 35*** (3 stemmen)

FEESTELIJKE POMPOENSOEP(afgepingeld restaurant recept)

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de uien aan in wat vetstof, doe er de in blokjes gesneden groenten bij, laat nog effe stoven onder voortdurend roeren, giet er het kokende water over, verbrokkel de bouillonblokjes, laat alles 20 minuten koken op klein vuurtje, doe de room en de saffraan erbij en mix de soep,schud er wat paprika poeder bij en laat nog effe opkoken. Geef bij dit soepje zelf gebakken broodcroutons, héérlijk!!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door MakeMo op 10 december 2012 om 11u30

Dank je Monique ze lijkt heerlijk,vandaag probeer ik ze even uit tegen oudejaar en ben van plan ze te serveren met in de oven gedroogde pancetta. Groetjes Marleen.

Gepost door Monique_14 op 10 december 2012 om 12u56

Graag gedaan Marleen,! Inderdaad, dit is een lekkere soep, wie zou er nu aan denken om safraan aan soep toe te voegen........dat ontdek je dan in een restaurant he...... Safraan in een vissoep dat vinden we heel gewoon, maar met pompoen is dat niet relevant.. Goed idee die panchetta! Groetjes! Monique

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie