Fazantenborst met risotto en bospaddestoelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Risotto: Fruit de rijst glazig in de olijfolie en overgiet hem met hete fond. Laat 15 minuten rustig doorkoken en roer geregeld. Voeg, wanneer de rijst gaar is, de kaas toe en roer goed door.
  2. Fazant: Bak de fazantenborsten bruin, kruid ze met peper en zout en laat verder garen op een zacht vuur. Borstel de paddestoelen schoon en stoof ze gaar in wat olijfolie. Schep de paddestoelen uit de pan en schik ze op warme borden. Giet de rode wijn bij het stoofvocht en laat gedeeltelijk inkoken. Haal de saus van het vuur af en klop klontjes koude boter door de saus en breng op smaak. Schep de risotto midden op de borden en schik er de plakjes gesneden fazantenborsten rond.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?