Fazanteborst op brabantse wijze

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 fazanteborsten
  • zout en peper
  • 100 gr boter
  • 500 gr voorgekookte spruitjes
  • 8 gaargestoomde witloofstronkjes

Bereidingswijze

  1. Het vlees rondom bruin bakken en tijdens het gaarbakken nestel je naast het vlees voorgekookte spruitjes en bijna gaar gestoomde stronken witloof. De saus wordt opgeklopt met een bolletje boter en een scheut room. De groenten worden gekruid met peper, zout en muskaatnoot. Het vlees in mooie plakken verdelen en de groenten ernaast schikken

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door leoverrecken op 12 november 2010 om 17u50

Spruitjes en witloof zie ik niet direct samen gaan. Misschien toch eens proberen. Menu zegt wel niets van gaartijden van de fazantenborst.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?