Recept 05 (0 stemmen)

Farro met cèpes, geitenkaas en artisjokharten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend en verantwoord veggie

tijd
35 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de sjalotten in vieren. Pel en snipper de knoflook. Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd ze grof. Was en halveer de tomaatjes. Snijd de artisjokharten in vieren. Pluk de basilicumblaadjes van de steeltjes en snijd 2/3 deel in dunne reepjes.
  2. Verhit de Becel Original in een sauteerpan en fruit de sjalotten al omscheppend 3 minuten op en halfhoog vuur. Voeg de knoflook en het eekhoorntjesbrood toe en bak 3 minuten zachtjes mee. Schep de tuinerwtjes erdoor en neem de pan van het vuur.
  3. Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar en giet af.
  4. Schep het paddenstoelenmengsel met tomaatjes, de artisjokharten, de basilicumreepjes en peper naar smaak door de warme farro. Verdeel het over de borden en strooi de geitenkaas erover. Druppel er de balsamicoazijn over en garneer met de basilicumblaadjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie