Recept 05 (0 stemmen)

Farfalle met tomatensaus, basilicum en parmezaanschilfers

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de pastasaus ondertussen 5 minuten op een matig vuur. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
  2. Giet de farfalle af en schep de pasta in diepe borden. Verdeel de saus erover en bestrooi ten slotte met de parmezaan en basilicumblaadjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 400 g farfalle
  • 2 takjes verse basilicum
  • 100 g Parmezaanse kaasschilfers
  • 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Basilico

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?