Recept 55***** (1 stem)

Farfalle met rivierkreeftjes, broccoli en romige tomatensaus

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op het pak. Verdeel de broccoliroosjes in kleinere roosjes en kook ze in ruim water met zout in 3-4 minuten beetgaar.
  2. Verwarm de pastasaus in een pan.
  3. Verwarm de solo vloeibaar in een pan en bak de rivierkreeftjes op matig hoog vuur tot ze door en door heet zijn.
  4. Halveer de tomaatjes en meng ze door de rucolamelange.
  5. Giet de farfalle af en meng de broccoliroosjes en rivierkreeftjes erdoor. Warm de pasta nog heel even door en schep de farfalle in diepe borden.
  6. Schep de romige tomatensaus erover. En meng dit alles met de rucolasalade.
  7. De rivierkreeftjes kan je ook door kipfiletblokjes vervangen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?