Farfalle met rivierkreeftjes, broccoli en romige tomatensaus

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gram farfalle
  • 250 gram broccoliroosjes
  • 1 pot pastasaus (tomaten)
  • 2 el vloeibare solo
  • 250 gram rivierkreeftjes
  • 250 gram kersttomaatjes
  • 100 gram rucolamelange

Bereidingswijze

  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op het pak. Verdeel de broccoliroosjes in kleinere roosjes en kook ze in ruim water met zout in 3-4 minuten beetgaar.
  2. Verwarm de pastasaus in een pan.
  3. Verwarm de solo vloeibaar in een pan en bak de rivierkreeftjes op matig hoog vuur tot ze door en door heet zijn.
  4. Halveer de tomaatjes en meng ze door de rucolamelange.
  5. Giet de farfalle af en meng de broccoliroosjes en rivierkreeftjes erdoor. Warm de pasta nog heel even door en schep de farfalle in diepe borden.
  6. Schep de romige tomatensaus erover. En meng dit alles met de rucolasalade.
  7. De rivierkreeftjes kan je ook door kipfiletblokjes vervangen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?