Recept 05 (0 stemmen)

Farfalle met philaroctosaus

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij kippeblokjes in kleine blokjes. Zet pan met water op vuur voor pasta. Kooltips ongeveer 10 min. Verhit wok en doe er de olie in. Wentel kippeblokjes door gekruide bloem en gooi ze in de wok. Roerbak 3 minuutjes en voeg er de fijngesnipperde ui toe. Blus na 3 minuten met fond. Laat inkoken. Voeg room toe. Daarna de kaas. Zet vuur laag en laat alle kaas smelten. Voeg fijngesnipperde tomaatjes toe. Daarna de rucola. Kruid af met Italiaanse kruiden en evt extra cayennepeper. Laat saus indikken. Roer farfalle erdoor. Serveer in pastabord. Werk af met canelleke gekruide kaas en kerstomaatje.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?