Altijd weten wat je gaat eten?
Farfalle met kip-rucolasaus
Bereidingswijze
- - maak de kipfilet schoon, dep ze droogen snijd het in blokjes
- - snijd de tomaten in dunne reepjes
- - pel en snipper de ui
- - kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met een snufje zout
- - verhit de olie en braad hierin de blokjes kip in ca 5 min rondom goudbruin
- - fruit de ui kort mee, breng het geheel op smaak met peper en zout
- - voeg ca 125 ml water toe, breng aan de kook en voeg een snuifje zout toe
- - voeg de tomaat en de italiaanse kruiden toe, kook de saus nog ca 2 min op laag vuur
- - voeg de smeerkaas aan de saus toe en laat hem smelten
- - breng de sausop smaak met peper en zout
- - was de rucola, schud hem goed droog, trek de blaadjes evt wat kleiner en schep deze door de saus
- - giet de pasta af en serveer met deze saus
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?