use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Farfalle met broccoli en worst
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Farfalle met broccoli en worst

Farfalle met broccoli en worst

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g farfalle (strikjespasta)
  • 2 struikjes broccoli
  • 1 geroosterde paprika (bokaal)
  • 5 (runder)braadworstjes
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 100 g oude brokkelkaas
  • zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar gedurende 4 à 5 minuten. Trek het geroosterde velletje van de paprika en snijd het vruchtvlees in brede repen. Geef met een scherp mes een sneetje in de worstjes en verwijder het vel. Schaaf de kaas in grove stukjes.
  2. Breek het vlees van de worstjes in grove stukken en bak deze in wat vloeibare margarine in 6 à 8 minuten rondom bruin. Voeg de paprikarepen en de uitgelekte broccoli toe. Roerbak dit mengsel 1 à 2 minuten en voeg het dan bij de pasta. Strooi de kaas erover en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.