Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Verhit de Solo Vloiebaar in een wok en roerbak de ui, courgette, paprika en salami of ham 3-4 minuten. Roer de Boursin Cuisine erdoor, verdun het geheel met een finke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog 4-6 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten pasta erdoor.
Serveer tips: strooi geraspte kaas over de zomer pasta.
Variaties: in plaats van de courgette kan je ook een zakje roerbakgroenten gebruiken.
Andere Solo-leden over dit recept (32)
Gepost door femke sermeus op 15 oktober 2015 om 23u10
Supermakkelijk, snel en overheerlijk! Dankje solo
Gepost door Solo op 22 oktober 2015 om 16u57
Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?