Recept 55***** (2 stemmen)

Farfalle met aubergines

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
35 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de spekblokjes in wat Solo Vloeibaar tot ze goed knisperig zijn en doe ze even apart in een kom.
  2. Bak de ui in het vet van de spekjes en pers de knoflook.
  3. Stoof mooi aan en doe er dan de aubergine en de courgette bij (in blokjes). Voeg op het laatste de paprika en de tomaat toe.
  4. Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper en eventueel nog wat oregano of Provençaalse kruiden.
  5. Laat nog even goed verderstoven tot alles gaar is.
  6. Roer er op het einde de mascarpone door en doe alles in een kom met de pasta. Dien op.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door sarahli op 12 oktober 2010 om 19u25

Zeer lekker! Maar de marscarpone maakt het wel zwaar. Zonder zou het ook smaken, denk ik.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?