Altijd weten wat je gaat eten?
Farfalle met aubergines
Bereidingswijze
- Bak de spekblokjes in wat Solo Vloeibaar tot ze goed knisperig zijn en doe ze even apart in een kom.
- Bak de ui in het vet van de spekjes en pers de knoflook.
- Stoof mooi aan en doe er dan de aubergine en de courgette bij (in blokjes). Voeg op het laatste de paprika en de tomaat toe.
- Breng op smaak met peper, zout, cayennepeper en eventueel nog wat oregano of Provençaalse kruiden.
- Laat nog even goed verderstoven tot alles gaar is.
- Roer er op het einde de mascarpone door en doe alles in een kom met de pasta. Dien op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door sarahli op 12 oktober 2010 om 23u25
Zeer lekker! Maar de marscarpone maakt het wel zwaar. Zonder zou het ook smaken, denk ik.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?