Recept 55***** (1 stem)

Farfalle en tomaten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de knoflook fijn.
  2. Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
  3. Bak de look en de paprika lichtjes in de Solo.
  4. Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
  5. Ondertussen kook je de farfalle al dente.
  6. Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
  7. Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
  8. Breng verder op smaak met peper en de gemalen Parmezaanse kaas.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door jarotje op 04 oktober 2008 om 14u19

heerlijk!!! ik ben een pasta eter zeker en vast hoor!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?