Ingrediënten voor 4 personen
-
- 400 g farfalle
- 1 bokaal Bertolli zongedroogde tomatesn en oregano
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 4 takjes verse basilicum
- gemalen Parmezaanse kaas
- peper
Bereidingswijze
- Hak de knoflook fijn.
- Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
- Bak de look en de paprika lichtjes in de Solo.
- Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
- Ondertussen kook je de farfalle al dente.
- Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
- Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
- Breng verder op smaak met peper en de gemalen Parmezaanse kaas.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door pascal lekker op 24 januari 2017 om 09u28
lekker!!!!!! hier zitten kritische pastavreters bedankt
Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 17u24
Hey brave jongen, wat een eer om van echte pasta-experts te mogen horen dat het gesmaakt heeft ;) Nog een fijne dag! Groetjes, het Solo-team.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?