Farfalle con funghi

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons en de snoeptomaatjes in 4 partjes.
  2. Snij het preiwit in 4 even grote stukken. Snij daarna in fijne reepjes.
  3. Snij ook de pancetta in reepjes.
  4. Snij de kipfilletblokjes in blokjes van 1 cm dik.
  5. Snipper de peterselie fijn.
  6. Kook de pasta 15 min. beetgaar in licht gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af.
  7. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een wok en bak d kippenblokjes goudbruin en gaar. Haal de kip uit de wok en zet apart.
  8. Verhit 1 eetlepel olijfolie in dezelfde wok en stoof de prei glazig. Haal de prei uit de wok en zet apart.
  9. Doe de champignons in de wok en voeg de sjalot en het knoflook toe. Roerbak 2 minuten.
  10. Voeg de pasta, de gebakken kip, de gestoofde prei en de snoeptomaatjes toe aan de champignons. Giet er de room over en kruid met peper en zout. Warm nog even goed op.
  11. Pers intussen de halve citroen en giet het citroensap over de pasta.
  12. Werk af met de peterselie, de parmezaan en de pancetta.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 29 oktober 2017 om 12u10

Hoi So-Phie, Als ik goed lees, gaat de pancetta ongebakken als afwerking over de pasta. Moet deze niet eerst even knapperig gebakken worden? Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?