Recept 05 (0 stemmen)

Fajitas met paprika en uien

Dit is een recept van

tijd
135 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de peper schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 2 uur.
  2. Verhit de grillpan en pak hierin het vlees rondom bruin. Breng het op smaak met zout, haal het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
  3. Smeer met een kwastje de grillpan lichtjes in met wat Solo vloeibaar en grill dan de paprika’s en uien. Breng ze op smaak met zout en peper.
  4. Snijd het vlees in reepjes. Serveer de paprika’s, uien en vleesreepjes apart. Lekker met tortilla’s, guacamole, zure room en een groene salade.
Tip

Serveer bij dit gerecht een lekkere koude margarita. Dit is een mix van limoensap, tequila, sinaasappellikeur en veel ijsgruis. Het wordt geserveerd in een glas waarvan de rand in limoensap en zout is gedoopt.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie