Ingrediënten voor 12 personen
- 75 g kristalsuiker
- 120 g boter
- 100 g gemalen kokospoeder
- 1 ei
- 200 g zelfrijzende bloem
- 100 g ananas op lichte siroop
- 160 ml halfvolle melk
Bereidingswijze
- Smelt de boter op een laag vuurtje.
- Haal ondertussen de ananas uit het blik, snij in kleine stukjes en laat uitlekken.
- Voeg, onder constant roeren, de melk toe en vervolgens ook het ei.
- Voeg daarna de suiker toe en meng goed.
- Voeg vervolgens het kokospoeder toe, weerom goed mengen.
- Zeef de zelfrijzende bloem en meng goed tot je een stevig beslag krijgt.
- Voeg als allerlaatste de stukjes ananas toe en meng deze goed onder het beslag.
- Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/4.
- Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?