Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de lente uitjes in de lengte in 4 en daarna in reepjes van 5 cm lang. Hak de koriander grof.
  2. Kook de rijst gaar. Giet af.
  3. Verhit intussen de olijfolie in de wok en roerbak de reepjes lente ui gedurende 2 minuten.
  4. Voeg de kalkoenwok toe en roerbak 5 minuten.
  5. Meng er de sojascheuten en de sojasaus onder en giet er de lichte room over. Laat 5 minuten sudderen.
  6. Bestrooit met de grof gehakte koriander en serveer met rijst.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 30 december 2016 om 15u26

Hallo Pascal, dit lijkt me een caloriearm gerecht. Maar wat bedoel je met 500 gr kalkoen wok? Is dat 500 gram alleen kalkoen, of met groenten? Voor 4 personen lijkt me de groente en rijst wat weinig. Wij eten hier met ons tweetjes al ruim 400 gr aan groente. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?