Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gram wok kalkoen
- 3 lente uitjes
- 250 gram sojascheuten
- 1 plantje koriander
- 1 deciliter lichte room
- 250 gram snelkookrijst
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Snij de lente uitjes in de lengte in 4 en daarna in reepjes van 5 cm lang. Hak de koriander grof.
- Kook de rijst gaar. Giet af.
- Verhit intussen de olijfolie in de wok en roerbak de reepjes lente ui gedurende 2 minuten.
- Voeg de kalkoenwok toe en roerbak 5 minuten.
- Meng er de sojascheuten en de sojasaus onder en giet er de lichte room over. Laat 5 minuten sudderen.
- Bestrooit met de grof gehakte koriander en serveer met rijst.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 30 december 2016 om 14u26
Hallo Pascal, dit lijkt me een caloriearm gerecht. Maar wat bedoel je met 500 gr kalkoen wok? Is dat 500 gram alleen kalkoen, of met groenten? Voor 4 personen lijkt me de groente en rijst wat weinig. Wij eten hier met ons tweetjes al ruim 400 gr aan groente. Groetjes Love to Cook
Hoeveel sterren geef jij dit recept?