Recept 55***** (1 stem)

Exotische bananensoep

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de tomaten en snij ze in stukken. Smelt de solo tot bijna hazelnootkleur, voeg de bloem toe en roer goed. Zet van het vuur af en voeg al roerend, beetje bij beetje het water toe. Zet terug op het vuur en zorg er goed voor dat de bloem helemaal is opgelost, geen klonters. Voeg nu de tomaten toe en kruid met de curry, gebruik absoluut geen andere kruiden. Doe er ook de bouillonblokjes bij.
  2. Laat 20 minuten koken. Snijd de bananen in schijfjes en doe ze 5 minuten voor het einde van de kooktijd bij de bereiding.
  3. Mix de soep en doe ze door een chinois (puntzeef).
  4. Serveer de soep goed heet, werk af met een scheutje room.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door stefan.dhs op 27 december 2012 om 15u36

heel lekker hierbij zijn in kleine dobbelsteentjes gesneden rode gepelde paprika's om op het einde over het lekker bordje soep te strooien + geeft een extra mooie kleurtoets aan het soepje

Hoeveel sterren geef jij dit recept?