Recept 45**** (4 stemmen)

everzwijnragout met geitenkaas en kersttomaatjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

wild

tijd
100 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verdeel de broccoli in kleine roosjes
  2. verdeel de kersttomaatjes per drie, probeer stengeltje aan te houden
  3. snipper uien fijn
  4. smelt boter in pan en bak fijngesnipperde uitjes glazig
  5. voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten en kruid met rozemarijn, peper en zout
  6. strooi de bloem over en roer goed onder
  7. overgiet met de witte wijn en de wildfond en 2 dl water
  8. laat zachtjes stoven gedurende 1u a 1u15
  9. voeg de broccoliroosjes nu toe en laat nog 10 min mee garen
  10. meng ondertussen de geitenkaas en de cambozola en 3 eetl water tot een gladde saus
  11. voeg 3 min voor het einde toe aan de ragout en laat nog paar minuutjes mee stoven
  12. plaats de trosjes tomaat bovenop en laat ook nog eens 2 tot 3 min warmen
  13. serveren met kroketjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie