Altijd weten wat je gaat eten?
everzwijnragout met geitenkaas en kersttomaatjes
Bereidingswijze
- verdeel de broccoli in kleine roosjes
- verdeel de kersttomaatjes per drie, probeer stengeltje aan te houden
- snipper uien fijn
- smelt boter in pan en bak fijngesnipperde uitjes glazig
- voeg de stukken vlees toe en bak goudbruin langs alle kanten en kruid met rozemarijn, peper en zout
- strooi de bloem over en roer goed onder
- overgiet met de witte wijn en de wildfond en 2 dl water
- laat zachtjes stoven gedurende 1u a 1u15
- voeg de broccoliroosjes nu toe en laat nog 10 min mee garen
- meng ondertussen de geitenkaas en de cambozola en 3 eetl water tot een gladde saus
- voeg 3 min voor het einde toe aan de ragout en laat nog paar minuutjes mee stoven
- plaats de trosjes tomaat bovenop en laat ook nog eens 2 tot 3 min warmen
- serveren met kroketjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?