Recept 45**** (3 stemmen)

Everzwijnragout g;arineerd in rode rode wijn

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Marinade : rode wijn
  2. Bereiding : Snij de repen spek in blokjes en snij de uien fijn. Reinig de champignons en snij ze in vieren. Laat het vlees in een kookpan aanbraden op een stevig vuur tot het goudbruin is, giet er de wijn over en krab de aanbaksels los. Bestrooi met peper en zout, voeg de laurierblaadjes en de takjes peterselie toe. Laat de spekblokjes even aanbakken in een braadpan en voeg ze bij het vlees. Laat de ui in dezelfde pan goudbruin kleuren en deglaceer met de bruine fond. Giet dat alles bij het vlees in de kookpan. Dek af en laat anderhalf uur stoven op een zacht vuurtje. De gesneden champignons een kwartiertje voor het einde toevoegen. Verder op smaak brengen.
  3. Opdienen met peterselieaardappelen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?