Recept 05 (0 stemmen)

Everzwijn met boschampignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Wild

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de prei in fine reepjes en stoof deze in een eetlepel margarine. Kruid met peper.
  2. Bak de everzwijnnootjes in de margarine goudbruin gedurende 5 minuten en kruid met peper. Haal het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  3. Bak de champignons gedurende 2 minuten in dezelfde pan en hou ze eveneens warm.
  4. Voeg de wildfond en de cognac toe en roer het aanbaksel los. laat een 5-tal minuten inkoken en bind de saus met het bindmiddel. Voeg de champignons bij de saus.
  5. Maak een bedje van de gestoofde prei en serveer hierop de everzwijnnootjes. Overgiet met de champignonsaus. Dit kan geserveerd worden met een aardappel in de schil.

Bron: http://www.bondmoyson.be/ovl/gezond-actief/gezond-leven/voeding-recepten/recepten/Pages/Everzwijn-met-boschampignons.aspx

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie