Ingrediënten voor 5 personen

  • niet van toepassing
  • zie bij desbetreffende gerechten in mijn schrift

Bereidingswijze

  1. Amuse 1 Kaasstengels met serranoham en pecorino. Razend lekker
  2. Amuse 2 Avocadocrème met gerookte zalm
  3. Wijn.... Prosecco Pronol
  4. Voorgerecht 1 Carpaccio van rode biet
  5. Voorgerecht 2 Courgette soep met boursin
  6. Wijn.......Chardonnay Louis Felipe Edwards
  7. Hoofdgerecht Gezonde ,slanke visschotel met veel groentjes uit de oven. Geserveerd in 4 eenpersoons ovenschoteltjes. Erbij neutrale spaghetti.
  8. Wijn.. Chardonnay Louis Felipe Edwards
  9. Nagerecht Herfstpeertje met noten gevuld en met banketbakkers roomijs geserveerd.
  10. Koffie

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?