Ingrediënten voor 5 personen

  • niet van toepassing
  • zie bij desbetreffende gerechten in mijn schrift

Bereidingswijze

  1. Amuse 1 Kaasstengels met serranoham en pecorino. Razend lekker
  2. Amuse 2 Avocadocrème met gerookte zalm
  3. Wijn.... Prosecco Pronol
  4. Voorgerecht 1 Carpaccio van rode biet
  5. Voorgerecht 2 Courgette soep met boursin
  6. Wijn.......Chardonnay Louis Felipe Edwards
  7. Hoofdgerecht Gezonde ,slanke visschotel met veel groentjes uit de oven. Geserveerd in 4 eenpersoons ovenschoteltjes. Erbij neutrale spaghetti.
  8. Wijn.. Chardonnay Louis Felipe Edwards
  9. Nagerecht Herfstpeertje met noten gevuld en met banketbakkers roomijs geserveerd.
  10. Koffie

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?