Etentje Theo en Tiny 2015

Ingrediënten voor 4 personen

  • zie bij desbetreffende gerechten

Bereidingswijze

  1. Amuse 1 Komkommer met gerookte forelfilet. Amuse 2 Omwikkelde gamba met mango dip. Amuse 3 Hollandse garnaaltjes met avocadomousse. Wijn Seixos o tal vinho da Lixa. en licht mousserende wijn
  2. Voorgerecht Bleekselderijsoep met een garnituur van bladerdeeg toast met mozzarella en tomaat.
  3. Hoofdgerecht Geurig stoofpotje uit de Rhônestreek met rijst en gestoomde groene asperges . Wijn Domaine la Machotte Gigondas 2010 Rhône.
  4. Dessert Affogato al caffè con amaretti . Koffie met bonbon.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?