Ingrediënten voor 4 personen

  • zie bij desbetreffende gerechten

Bereidingswijze

  1. Amuse 1 Komkommer met gerookte forelfilet.Amuse 2 Omwikkelde gamba's met mango dip.Amuse 3 Garnaaltjes met avocadomousse Wijn bij de aperitieven Licht mousserende Seixos o tal vinho da Lixa.
  2. Voorgerecht Bleekselderijsoep met een garnituur van bladerdeegtoast met tomaat en mozzarella. Wijn Pouilly Fumé
  3. Hoofdgerecht Gezonde ,slanke visschotel met veel groentjes uit de oven met linguine. Wijn idem
  4. Nagerecht Affogato al caffè con amaretti . Koffie met bonbon

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?