Espuma van gedroogde tomaat met chorizo

Ingrediënten voor 16 personen

Bereidingswijze

  1. De tapenade met de room, melk en tomatenpuree even opwarmen
  2. Gelatineblaadje laten weken in koud water, daarna toevoegen aan de warme tapenade-bereiding
  3. Alles door een fijne zeef gieten
  4. Mengsel in een sifon gieten en in de frigo plaatsen
  5. De chorizo in kleine stukjes snijden
  6. De paprika's schillen en in kleine stukjes snijden
  7. Het teentje look fijn snipperen
  8. De paprika's en de look aanstoven in wat olijfolie
  9. De chorizo onder de groentenmengeling mengen
  10. Dit alles onderaan het aperitiefglaasje leggen
  11. De espuma uit de frigo halen en op de groentjes spuiten
  12. Afwerken met een stukje zongedroogde tomaat en een takje groen (bieslook, kervel of peterselie)

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?