Altijd weten wat je gaat eten?
Espuma van gedroogde tomaat met chorizo
Bereidingswijze
- De tapenade met de room, melk en tomatenpuree even opwarmen
- Gelatineblaadje laten weken in koud water, daarna toevoegen aan de warme tapenade-bereiding
- Alles door een fijne zeef gieten
- Mengsel in een sifon gieten en in de frigo plaatsen
- De chorizo in kleine stukjes snijden
- De paprika's schillen en in kleine stukjes snijden
- Het teentje look fijn snipperen
- De paprika's en de look aanstoven in wat olijfolie
- De chorizo onder de groentenmengeling mengen
- Dit alles onderaan het aperitiefglaasje leggen
- De espuma uit de frigo halen en op de groentjes spuiten
- Afwerken met een stukje zongedroogde tomaat en een takje groen (bieslook, kervel of peterselie)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?