Altijd weten wat je gaat eten?
Escalope van kip met sinaasappel
Bereidingswijze
- Smelt een klontje Solo in een pan met antiaanbaklaag.
- Snij de escalopes in blokjes. Kruid met peper en zout.
- Blus met het sinaasappelsap en laat zachtjes sudderen op het vuur in een afgedekte pan.
- Voeg de Solo Crèmefine Licht toe wanneer de escalopes gebakken zijn. Laat zachtjes inkoken.
- Voeg enkele sinaasappelschillen toe.
- Schik de escalopes op een bord en giet er de saus over.
- Dien op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Solo op 21 augustus 2012 om 18u27
Hou ons op de hoogte hildeDP!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?