Altijd weten wat je gaat eten?
Entrecote met rode wijn
Bereidingswijze
- 1: Pel de sjalotten en hak ze fijn.
- 2: Doe de wijn in een kookpannetje en stoof daarin de sjalotten ongeveer 20min
- 3: Los het halve bouillonblokje op in het warme water en voeg de bouillon bij de sjalotten en de wijn.
- 4: Roer er de boter met klontjes door.
- 5: Voeg er de peterselie aan toe en kruid met wat zout en peper.
- 6: Verhit de olijfilie in een grote braadpan en bak daarin het vlees in 5min aan beide kanten bruin.
- 7: Leg het in een warme schaal en overgiet met de saus.
- 8: Dien onmiddellijk op.
- Best met gekookte aardappeltjes
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?