Recept 55***** (1 stem)

Entrecote met bearnaisesaus

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de Solo in een grillpan en kruid ondertussen één kant van de entrecotes met peper en zout.
  2. Bak het vlees eerst op de kant die niet gekruid is gedurende 3 à 4 minuten, en dan nog eens even lang aan de andere kant.
  3. Laat het vlees vervolgens op een bord rusten onder aluminiumfolie.
  4. Doe voor de bearnaisesaus de eierdooiers in een pan en voeg er de dragonazijn en de champagne aan toe.
  5. Klop het eiermengsel op een zacht vuur tot schuim.
  6. Voeg wat gesmolten Solo toe en roer voorzichtig.
  7. Snijd de dragon fijn en voeg deze vervolgens ook toe aan de saus.
  8. Snijd het vlees in sneden van 1 cm, verdeel ze over de borden en werk af met de bearnaisesaus.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie