Eigengemaakte vissticks, met puree en snijboontjes

2 (2)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels en snijd ze in vieren. Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af.
  2. Pel ondertussen de uien en snijd ze fijn. Snijd de snijbonen in ruitjes en de visfilet in 16 repen.
  3. Strooi de cornflakes in een diep bord en druk ze een beetje fijn. Klop in een diep bord het ei los met 1 eetlepel water. Schep de bloem op een groot plat bord.
  4. Wentel de visrepen 1 voor 1 eerst helemaal door de bloem, dan helemaal door het ei en vervolgens door de cornflakes zodat ze rondom goed bedekt zijn met cornflakes.
  5. Kook de snijbonen 5 minuten in kokend water. Giet af. Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in de pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de ui 3 minuten op een laag vuur. Voeg de snijbonen toe, warm goed door en breng op smaak met wat peper en zout.
  6. Verhit 3 eetlepels Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de vissticks ca. 4 minuten aan elke kant tot ze goudbruin, gaar en knapperig zijn. Leg op een bord en bewaar evt. onafgedekt in een hete oven.
  7. Stamp de afgegoten aardappels fijn en klop er de crème fraîche en naar smaak wat peper en wat nootmuskaat door.
  8. Leg op elk bord een visstick, schep er wat puree en snijboontjes naast.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door femke sermeus op 25 april 2017 om 13u33

Heerlijk!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?