Recept 45**** (3 stemmen)

eigen vanillepudding(en niet uit een zakje)

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. zet een metalen kom op het vuur met de helft van de suiker en laat karameliseren
  2. bedek hiermee de randjes en bodem van de puddingvormen
  3. verwarm nu de melk met het vanillestokje en de citroenschil
  4. meng de eieren met de rest van de suiker tot een gebonden massa is
  5. als de melk warm is maar net niet kookt haal je de vanillestok en citroenschil uit en dan toe bij het eimengsel
  6. vul de vormpjes en zet 20 tot 25 min au-bain-marie in de oven op 180°
  7. beetje werk maar o zo lekker

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door celienemientje op 12 april 2016 om 19u48

Nu is maken voor 28 personen. Hopen dat het even lekker is ;)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie