Eierkoeken bomma

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. - Boter mals laten worden op kamertemperatuur
  2. - Boter in kom met ganse eieren, suiker en vanillesuiker
  3. - Daarna de bloem+ bakpoeder
  4. - Enkele uren laten opstijven op koele plaats
  5. - Bakplaat bedekken met bakpapier of alu folie en insmeren met boter of olie
  6. - Koekjes vormen door middel van bolletjes rollen en platdrukken op bakplaat
  7. - 1 gans ei loskloppen en met borsteltje op deeg smeren,
  8. - Afbakken 15min op 220 graden
  9. -koeken moeten nog wat mals zijn bij uithalen oven, anders te hard,

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?