Eenvoudige koekjes

37 (37)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de Solo die je vervolgens in een kom mengt met de suiker en het ei. Voeg daarna de vanillesuiker en het bakpoeder toe en meng alles samen.
  3. Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt. Voeg de stukjes chocolade toe.
  4. Vorm kleine balletjes met het koekjesdeeg en schik ze op een vel bakpapier.
  5. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de balletjes (laat 2 à 3 cm tussen twee balletjes), want ze zullen verder uitzetten terwijl ze bakken.
  6. Bak de koekjes gedurende 15 minuten. Als de randjes van de koekjes bruin zijn, zijn ze klaar en mogen ze uit de oven.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door Mariannevanavondt op 02 september 2019 om 16u15

Het deeg plakte aan mijn vingers. Bolletjes rollen was onmogelijk. 20 Minuten was te weing. Bleke koekjes, bruine randen, nog wak vanbinnen. Geen leuke baknamiddag

Gepost door Solo op 28 februari 2020 om 11u21

Dag Marianne, we hebben de baktijd aangepast. Als je liever wat meer koekjesdeeg hebt kan je de hoeveelheden van de ingrediënten altijd verdubbelen. Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?