Eenvoudige koekjes

34 (34)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de Solo die je vervolgens in een kom mengt met de suiker en het ei. Voeg daarna de vanillesuiker en het bakpoeder toe en meng alles samen.
  3. Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt. Voeg de stukjes chocolade toe.
  4. Vorm kleine balletjes met het koekjesdeeg en schik ze op een vel bakpapier.
  5. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de balletjes (laat 2 à 3 cm tussen twee balletjes), want ze zullen verder uitzetten terwijl ze bakken.
  6. Bak de koekjes gedurende 10 minuten. Als de randjes van de koekjes bruin zijn, zijn ze klaar en mogen ze uit de oven.

Tip

Om mooie koekjes te krijgen die even groot zijn, kun je een ijslepel gebruiken om de balletjes te vormen.

Advertentie

Reacties (12)

Gepost door ideked op 31 januari 2017 om 15u53

kan dit ook met zelfrijzende bloem?

Gepost door Solo op 03 februari 2017 om 16u35

Dag Ideked, dit kan ook met zelfrijzende bloem, maar dan hoef je er geen bakpoeder meer aan toe te voegen. Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?