Eenvoudige en snelle chocoladefondant

13 (13)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breek de chocolade in vierkantjes. Leg 8 stukjes aan de kant voor de afwerking (stap 3). Laat de rest van de chocolade samen met de Solo smelten in de microgolfoven of au bain-marie.
  2. Meng de bloem, de eieren en de suiker. Voeg de gesmolten chocolade toe en meng alles samen tot je een glad beslag hebt.
  3. Giet de helft van het mengsel in individuele porties (schoteltjes, kommetjes, kopjes, …). Schik per portie 2 stukjes chocolade en giet de rest van het beslag erover.
  4. Bak gedurende 10 minuten op 200 °C.

Tip

Je kunt de cakejes ook bakken door elke portie 1 minuut en 20 seconden in de microgolfoven te plaatsen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door atche op 15 november 2014 om 00u00

Mmmmmmmmmmm, super.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?