Altijd weten wat je gaat eten?
eenvoudige chili con carne
Bereidingswijze
- Snipper de ui en de knoflook .
- Snijd de chilipepers in de lengte doormidden , verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn .
- Verhit de olie en bak het gehakt , de ui en knoflook een 8 tal min.
- Strooi de bloem erover en roer deze onder het gehaktmengsel .
- Voeg de chilipepers , tomaten en bouillon toe en kruid af met zout .
- Laat het mengsel ca een uurtje op laag vuur stoven .
- Voeg 10 min voor het einde de kidneybonen toe en kruid het geheel af met koriander , komijn zout en peper .
- Eet smakelijk :)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door bibi'ke op 03 april 2013 om 02u00
simpel recept , ga ik is maken .
Hoeveel sterren geef jij dit recept?