eenvoudige chili con carne

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en de knoflook .
  2. Snijd de chilipepers in de lengte doormidden , verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees fijn .
  3. Verhit de olie en bak het gehakt , de ui en knoflook een 8 tal min.
  4. Strooi de bloem erover en roer deze onder het gehaktmengsel .
  5. Voeg de chilipepers , tomaten en bouillon toe en kruid af met zout .
  6. Laat het mengsel ca een uurtje op laag vuur stoven .
  7. Voeg 10 min voor het einde de kidneybonen toe en kruid het geheel af met koriander , komijn zout en peper .
  8. Eet smakelijk :)

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door bibi'ke op 03 april 2013 om 00u00

simpel recept , ga ik is maken .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?