Eénpansrijstgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De ui fijnhakken. Het teentje knofook kneuzen.
  2. De olie of de boter verhitten. De ui en de knofook hierin fruiten tot de ui zacht is.
  3. De rijst toevoegen, 4à5 minuten meebakken.
  4. Het gehakt erbij doen en de in schijfjes gesneden champignons, 3à4 minuten meebakken. Af en toe roeren.
  5. Tomatenpuree bijvoegen en de helft van de bouillon. 5à6 minuutjes zachtjes laten doorkoken
  6. De rest van de bouillon erbijdoen, zout en peper naar smaak.
  7. Het geheel weer aan de kook brengen. 10à15 minuten laten doorkoken tot alle vocht door de rijst is opgenomen.
  8. Opdienen met kaas..

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Hera28830 op 22 januari 2014 om 11u34

Moet de rijst eerst gekoot worden? of gebruik je geen gewone witte rijst?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?