Recept 55***** (2 stemmen)

Eénpansrijstgerecht

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De ui fijnhakken. Het teentje knofook kneuzen.
  2. De olie of de boter verhitten. De ui en de knofook hierin fruiten tot de ui zacht is.
  3. De rijst toevoegen, 4à5 minuten meebakken.
  4. Het gehakt erbij doen en de in schijfjes gesneden champignons, 3à4 minuten meebakken. Af en toe roeren.
  5. Tomatenpuree bijvoegen en de helft van de bouillon. 5à6 minuutjes zachtjes laten doorkoken
  6. De rest van de bouillon erbijdoen, zout en peper naar smaak.
  7. Het geheel weer aan de kook brengen. 10à15 minuten laten doorkoken tot alle vocht door de rijst is opgenomen.
  8. Opdienen met kaas..

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Hera28830 op 22 januari 2014 om 10u34

Moet de rijst eerst gekoot worden? of gebruik je geen gewone witte rijst?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?