Eenpansgerecht, gnocchi, champignons, Parmezaanse kaas

Voor dit recept heb je enkel een mes, een snijplankje en een grote pan nodig… Da’s het voordeel van een eenpansgerecht! Je maakt alle ingrediënten in dezelfde pan klaar, waardoor je veel minder afwas hebt achteraf. Daarbovenop is het eindresultaat éxtra smeuïg!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons, de look en de sjalotten in fijne stukjes.
  2. Zet de pan op een middelhoog vuur en bak de sjalotten bruin in een beetje Solo Bakken en Braden. Voeg na enkele minuten de fijngehakte champignons en look toe.
  3. Hak de peterselie fijn. Hou een klein beetje aan de kant voor bij het opdienen en voeg de rest toe in de pan.
  4. Zet het vuur iets hoger en voeg de gnocchi toe. Bak ze 2-3 minuten en voeg dan 300 ml bouillon toe. Doe de Solo Crèmefine erbij zodra alles begint te koken en laat nog 5 minuten pruttelen op middelhoog vuur.
  5. Haal de pan van het vuur en voeg de geraspte parmezaan toe.
  6. Serveer de gnocchi met de rucola, de rest van de Parmezaanse kaas en de platte peterselie.

Tip

Hou een beetje groentebouillon over om de textuur bij te sturen of om de volgende dag de restjes mee op te warmen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?