Een Snelle Pizza van een Wrap + 2 Vegetarische Variaties

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Yep 't is weer vrijdag ( snelle keuken dag) dus klaar voor een lekkere, snelle hap om het week end in te luiden. Kom zelfgemaakte soep vooraf en dan deze "pizza". En snel dat ie gemaakt is, dat is zeker! Met veel variatie mogelijkheden. En sinds ik weet, dat je overige onbelegde wraps goed in de vriezer kunt bewaren heb ik ze dus altijd in huis.
  2. Werk alle bestanddelen voor de basis saus door elkaar en bestrijk er de 2 wraps mee. Strooi er een weinig geraspte kaas op.
  3. Leg er de tomaat, ui ringen en tonijn op en strooi er nog geraspte kaas op en zet 14 minuten in een oven van 200-225 graden, zodat de wrap knapperig is en de kaas gesmolten. Enjoy
  4. VARIATIE VEGETARISCH GRIEKS
  5. 2 wrap basissaus (zie boven) 6 kastanje champignons in plakjes, paar plakjes courgette, 3 plakjes tomaat, wat rode ui ringen, wat feta en geraspte kaas.
  6. VARIATIE VEGETARISCH ITALIAANS
  7. 2 wrap , basissaus , ringen puntpaprika, 6 kastanje champignons in plakjes, plakjes mozzarella, geraspte kaas en basilicum blaadjes
  8. Ook hier begin je weer met de basissaus met wat kaas erop gestrooid., gevolgd door de champignons, paprika en mozzarella. Strooi er pas basilicum blaadjes op als de pizza uit de oven is.

Tip

Met deze hoeveelheden beleg je 3 wraps. Twee voor de man en eentje voor mezelf. Met de overgebleven tonijn maak ik morgen wat tonijn salade voor op een boterham.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?