Een overheerlijke vegetarische röstischotel met tomaatjes,geitenkaas en basilicum

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rösti,,paprika,ui en ei mengen met peper en zout.Alles in een ingevette ovenschaal doen , Beleggen met plakken tomaat en in het midden van de een voorverwarmde ( 200Graden) oven 45 min bakken.De laatste 5 min bestrooien met de verkruimelde geitenkaas..
  2. Als laatste garneren met basilicumblaadjes.
  3. De geitenkaas-röstischotel in vieren verdelen en serveren met een knapperige groene salade.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Love to Cook op 30 april 2012 om 17u44

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?