een gateau

Ingrediënten voor 4 personen

  • 6 eieren
  • 12 eetlepels suiker
  • 12 eetlepels bloem
  • 3 pakjes vanillesuiker
  • 1 koffielepel bakpoeder

Bereidingswijze

  1. eiren,suiker en vanillesuiker minstens 10 minuten mixen.
  2. bloem en bakbloem erbij roeren
  3. bakken in een oven van 175°c gedurende 1 uur.
  4. als de gateau is afgekoeld deze doormidden snijden en een laagje van de garnering doen.
  5. dan aan de zijkant ook een dun laagje en bovenop ook,dan verder versieren naar eigen goedunken.
  6. garnering van de gateau
  7. --------------------------------------
  8. 250 gr boter
  9. 250 gr bloemsuiker
  10. 1 pakje vanillesuiker
  11. 1 ei
  12. 1 reep chocolade van 50 gr
  13. nescafé
  14. enkele druppels rum
  15. boter,suiker en vanillesuiker goed roeren.
  16. het eigeel toevoegen,alsook enkele druppels rum.
  17. dan een koffielepel nescafé eronder roeren.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?