eclairs met mousse van gerookte forel

Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 lege eclairs
  • 110 gr gerookte forelfilets
  • 5 cl room
  • 2 eetl philadelphia
  • 1 eiwit
  • 3 eetl philadelphia
  • 1 potje foreleitjes
  • dille

Bereidingswijze

  1. Meng de reookte forel met de kaas en de room tot een mousse .
  2. Klop het eiwit stijf en voeg bij het mengsel.( voorzichtig ).
  3. Giet deze in een spuitzak.
  4. Snij de eclairs open en vul 1 kant met de forelmousse en sluit de eclair.
  5. Neem een tweede spuitzak en doe de 3 eeltepels kaas erin en spuit er streepjes bovenop de eclairs.
  6. Werk af met de foreleitjes en de dille eventueel een beetje zwarte peper van de molen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?