eclairs met mousse van gerookte forel

Ingrediënten voor 6 personen

  • 6 lege eclairs
  • 110 gr gerookte forelfilets
  • 5 cl room
  • 2 eetl philadelphia
  • 1 eiwit
  • 3 eetl philadelphia
  • 1 potje foreleitjes
  • dille

Bereidingswijze

  1. Meng de reookte forel met de kaas en de room tot een mousse .
  2. Klop het eiwit stijf en voeg bij het mengsel.( voorzichtig ).
  3. Giet deze in een spuitzak.
  4. Snij de eclairs open en vul 1 kant met de forelmousse en sluit de eclair.
  5. Neem een tweede spuitzak en doe de 3 eeltepels kaas erin en spuit er streepjes bovenop de eclairs.
  6. Werk af met de foreleitjes en de dille eventueel een beetje zwarte peper van de molen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?