Ingrediënten voor 4 personen

  • 0,75 liter rode wijn (spaanse)
  • 1 borrelglaasje gin
  • 1 borrelglaasje grand marnier
  • 2 borrelglaasje cointreau
  • 2 borrelglaasjes brandy
  • 3 sinasappels
  • 2 citroenen
  • 3 eetlepel undefined
  • s suiker undefined

Bereidingswijze

  1. Schenk alles in een kan.
  2. Voeg de in vieren gesneden citroenen, sinaasappels en suiker toe. Roer dit goed door en zet koud 2 uur in de koelkast. Doe de ijsblokjes in de sangria en schenk in glazen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Hier scoor je vast ook mee

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 05 april 2011 om 19u48

Dank je wel voor de tip, Linny! Gaan we zeker eens proberen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?