Recept 35*** (5 stemmen)

ECHTE HASSELTSE SPECULAAS

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

koek

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Boter en suiker goed mengen.
  2. -Het maagzout zeven met de bloem.
  3. -De bloem, het bakpoeder en de kruiden aan het suikermengsel en alles mengen.
  4. -Het ei en de melk toevoegen en kort kneden.
  5. -24 uur laten rusten in de koelkast.
  6. -Deeghompen van 60 gr maken en op bakpapier op de bakplaat leggen.
  7. -15 minuten bakken op 230° C

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nalake op 30 april 2016 om 22u25

volgens mij zit hier een fout in de hoeveelheid melk mijn speculaas is heel plat omdat het deeg heel lopend was en flauw van smaak

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie