Recept 45**** (5 stemmen)

Echte Franse coq au vin

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

eerst even testen

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de uien, snij de champignons in schijfjes, stoof de uien en de spekblokjes aan in wat vetstof, laat goed bakken, voeg de champignons toe en laat even stoven, voeg de bloem toe, goed mengen, leng aan met de wijn en water, voeg het verkruimelde bouillionblokje toe, en al de kruiden en de suiker, breng aan de kook, laat verder garen in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende 45 minuten
  2. Succes verzekerd!!

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Monique_14 op 21 maart 2011 om 14u14

Als je pech hebt en een fles rode wijn open maakt die naar het ....stop smaakt, giet de wijn niet weg maar maak er coq au vin van of boeuf bourginon, de stopsmaak verdwijnd dan voledig.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie