Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1kg.kalfsfricasée,witte selder,250gr champignons,2wortelen,0,5l gepelde tomaten,200gr zilveruitjes,1/2 ajuin,1 teentje look,1 duvel (bier),peper zout.
  2. vlees bruinen, uit pan nemen en ajuin erin laten aanbakken,pan deglaceren, ajuin bij het vless doen en laten prutelen, tomaten,selder,wortelen, look en duvel bijdoen.
  3. Zilveruitjes pellen en glaceren, als alles bijna klaar is champignons, uitjes erbij doen en alles nog wat laten koken, binden naar wens.
  4. serveren met aardappelen, brocolli of worteljes.
  5. Smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door drekejanssens op 10 december 2016 om 10u24

een aanrader. volgende keer vervang ik het kalfs vlees door varkens fricassee. en de duvel door rodenbach....

Hoeveel sterren geef jij dit recept?