Ingrediënten voor 4 personen
-
1 dl Solo Crèmefine Licht
- 1 l water
- 1 bouillonblokje groenten
- 1 dl Solo Vloeibaar
- zout
- 1 middelgrote ui
- 50 g kervel
- peper
- 150 g spinazie
Bereidingswijze
- Snij de ui heel fijn en doe hem samen met een eetlepel Solo Vloeibaar in een soeppan. Wacht even tot de fijngesnipperde ui glazig wordt. Giet er vervolgens 1 liter water bij, verbrokkel een blokje bouillon groenten in het water en doe er de spinazie bij. Doe er na een half uur de kervel bij. Laat alles nog 5 minuten pruttelen. Mix tenslotte de soep en doe er een snuifje peper en zout en een scheutje room bij.
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door Dekoninckpatri op 11 februari 2014 om 16u21
Jawel we hebben ervan gesmuld hoor
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?