Ingrediënten voor 4 personen
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook , fijngehakt
- 1 eetlepel verse tijmblaadjes
- 1 eetlepel verse rozemarijn , fijngehakt
- 4 à 500 gram rode en gewone krielaardappeltjes, ongeschild en gehalveerd
- zout en peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng in een grote kom de olijfolie met de knoflook , tijm en rozemarijn. Voeg zout en peper toe.
- Voeg de gewassen en gehalveerde (ongeschilde) aardappels hieraan toe en wentel ze in de aromatische olie.
- Leg de aardappels op een ovenplaat naast elkaar (niet op elkaar) , in 1 laag.
- Laat gedurende ca. 45 à 50 minuten braden of net zolang tot de punt van een mesje geen weerstand voelt bij het inprikken.
- Lekker bij gevogelte, vlees, vis, wild of gerechten met groenten.
- Hoe meer kruiden je gebruikt, hoe aromatischer!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?