Duo-soep van spinazie en kervel

Twintig minuutjes… langer duurt het niet om deze lekkere soep van spinazie en kervel klaar te maken. Een frisgroene lentesoep boordevol smaak om volop van te genieten.

17 (17)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de ui heel fijn en gooi hem snel - vóór je ogen tranen - in een soepketel met een lepeltje Solo.
  2. Wacht even tot de uisnippers glazig worden.
  3. Giet er dan 1 liter water bij, verbrokkel er een blokje Knorr Finesse Bouillon Groenten Vetarm in en voeg de spinazie toe.
  4. Na 5 minuten koken mag de kervel erbij. Laat nog 5 minuten borrelen.
  5. Nu nog even mixen, een snuifje peper en zout erbij, een scheutje Solo Crèmefine Licht.

Tip

Laat deze lekkere soep van spinazie en kervel niet te lang doorkoken, zodat de groenten hun mooie groene kleur behouden.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Solo op 19 april 2013 om 20u51

Dat is ook een leuke tip MakeMo!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?